Loading Trainingen

« Alle trainingen

  • This training has passed.

Masterclass Effectief Communiceren – Bewindvoerders

11 maart 2022 : 13:00 - 17:00

| €325

Inhoud

Uw werk staat bol van communicatie. Gelukkig gaat dit vaak prettig en effectief. Soms ervaart u daarbij situaties of type sanieten/ cliënten/ netwerkpartners, waarbij u merkt dat de communicatie stokt, u komt in een eindeloze discussie, de ander blijft hangen in emotie, de toon wordt grimmig, etc.

Speciaal voor u en uw collega’s uit het werkveld is er deze Masterclass. In een kleine groep kunt u aan de trainer en de professioneel training acteur situaties voorleggen, waarin u effectiever wilt zijn. We gaan dan samen op een interactieve en praktijkgerichte manier aan de slag met deze onderwerpen.

Voorbeelden van leerwensen:

  • ik wil niet meer (eindeloos) in discussie, hoe voorkom ik dat ik mijn boodschap steeds blijf herhalen?
  • hoe kan ik emoties van mijn cliënten beter reguleren tijdens een gesprek?
  • hoe pak ik de regie van het gesprek terug, als ik merk dat de ander zich dominant opstelt? Hoe onderbreek ik iemand die uitweidt over een persoonlijke situatie?
  • hoe bevorder ik de financiële zelfredzaamheid?
  • hoe beïnvloed ik iemand die keer op keer zich niet aan de afspraak houdt?

 

Aanpak en werkwijze

De training is interactief en praktijkgericht. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, omdat er getraind wordt in een kleine groep. De trainer coacht zowel op vaardigheden als ook op een diepere laag daaronder: uw (belemmerende) overtuigingen en drijfveren, waarom u bepaalde dingen doet/ niet doet. De training acteur is laagdrempelig en goed ingevoerd in de branche.

U krijgt een helder zicht op uw kracht en valkuilen. Samen wordt er gekeken naar een effectieve aanpak en u ontvangt daarbij concrete en praktische tips die meteen uitvoerbaar zijn. Dit is een heel persoonlijke training!

U ontvangt relevant materiaal in beknopte vorm tijdens de training.

 

PE Punten

Voor deze Masterclass ontvangt u 4 PE punten.

Geaccrediteerd door Bureau WSNP en Horus.

 

Interesse in deze training? U kunt zich meteen aanmelden via de button onderaan deze pagina. De betaling vindt later per factuur plaats.

 

Heeft u een vraag over deze training?

Neem contact op >

 

Locatie

Mies en Partners
Baronielaan 86
Breda, 4818RC
Telefoon:
06-51483266