2022 PE en PO Punten


Ook in 2022 staan wij als opleider voor je klaar om zinvolle opleidingsdagen met PE/PO Punten te verzorgen! Zowel met vertrouwde onderwerpen als ook met nieuwe. Ervaar dat ook online leren in kleine groepjes heel afwisselend en leuk is!  De invloed van Laaggeletterdheid van klanten in je praktijk is vaak veel omvangrijker dan je denkt. Het herkennen van Laaggeletterdheid en vervolgens hierop inspelen, maakt het rendement van het contact veel hoger. Professionele intervisie opzetten binnen je netwerk is een waardevol instrument om elkaar als professionals te inspireren en kwaliteit te bevorderen. Wij helpen je graag met het aanleren van een passende methodiek. Vergroot je zelfinzicht en kom weer een stap verder in 1 op 1 coaching, dit kan ook via Teams! We denken graag met je mee voor een passende invulling van een in company training, bijvoorbeeld met Mindfulness op het werk, of het actuele onderwerp teamwerk op afstand.