Bewindvoerders


Beste beschermingsbewindvoerders en bewindvoerders WSNP,

Van harte welkom bij Mies & Partners. Speciaal voor u bieden wij een programma aan met diverse mogelijkheden voor het verder ontwikkelen van uw professionele en persoonlijke vaardigheden.

Het aanbod is door zowel Bureau WSNP, als ook door BPBI geaccrediteerd. U ontvangt dus een certificaat met PE punten van ons.

Tijdens de opleiding en ook daarna ligt de focus in uw werk vaak op de (juridische) inhoud: wet- en regelgeving, procedures, uitzonderingen, etc.

Een groot deel van uw werk met cliënten, rechtbank, schuldeisers, draait om communicatie en samenwerken. Met inhoud alleen komt u er niet. U wilt dat die inhoud ook overkomt op de ander en dat hij/zij daar opvolging aan geeft.

Het is onze passie en expertise om dat deel van het werk verder te ontwikkelen. Wat levert u dat op?

Zelfvertrouwen, rust, zicht op diverse mogelijkheden om lastige situaties en of lastige gesprekken om te buigen, minder stress en onzekerheid, meer tijd, meer ruimte om te focussen op inhoud omdat er minder ruis is in het contact met de ander.

Mies & Partners heeft ruime ervaring in het opleiden van bewindvoerders op deze gebieden. Wij zetten trainers, coaches en trainingsacteurs in die goed op de hoogte zijn van uw werkzaamheden. Dat maakt dat we snel tot de kern kunnen komen met u.

Wij weten dat u als bewindvoerder vaak een drukke praktijk heeft. Tijd vrijmaken voor opleiding is soms lastig. Daarom handig om te weten:

Nagenoeg alle onderwerpen kunt u ook in 1 op 1 sessies volgen! U krijgt dan exclusieve aandacht van de trainer en er is maximale ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling. Fijn te plannen op een (mid-)dag, waarop u niet bereikbaar bent voor klanten. De trainer komt desgewenst naar u toe.

En natuurlijk komen we ook graag bij uw kantoor in company. Bijkomend voordeel is, dat iedereen op kantoor dezelfde uitgangspunten meekrijgt en deelneemt in het proces. Goed voor de samenwerking, teamspirit en uitstraling naar uw klanten!

Speciaal voor bewindvoerders o.a.:

Masterclass Effectief communiceren

Een krachtige uitstraling

1 op 1 Persoonlijke Training

Intervisie (WSNP)

Omgaan met cliënten met psychiatrische ziektebeelden

Spanningscontrole en bewust handelen

Omgaan met agressie: diverse modules mogelijk! Bijvoorbeeld ook teamafspraken maken, etc. Zie ook onder  ‘Expertise’.

Speciaal voor bewindvoerders

Bekijk hier het actuele aanbod aan geaccrediteerde trainingen.

Staat er een onderwerp niet bij, heeft u een goede suggestie of wens? Wij maken graag een aanbod op maat voor u!

Voor een suggestie betreffende een nieuw onderwerp, dat vervolgens wordt opgenomen in ons aanbod, ontvangt u een gratis deelname als waardering cadeau!