Loading Trainingen

« Alle trainingen

Groeicultuur voor Leidinggevenden

30 oktober : 09:30 - 17:00

| €495

Het is heerlijk als medewerkers het beste uit zichzelf halen, eigenaarschap nemen en ook een goede sfeer in het team bevorderen. Hoe u daar als leidinggevende actief aan kunt bijdragen, staat centraal tijdens deze training. De invalshoek in deze training is daarbij hoe u een zodanige setting kunt creëren, dat een medewerker zich veilig voelt om zichzelf te ontwikkelen. Daarbij is een balans tussen waarderen, verbeterfeedback geven en aanspreken op houding en gedrag van groot belang. U bevordert groei bij uw medewerkers op (persoonlijk) functioneren en op resultaten.

U krijgt inzicht in diverse culturen die kunnen ontstaan in een team op basis van (gebrek aan) veiligheid en de manier waarop u  en uw medewerkers elkaar motiveren en benaderen. U reflecteert op uw eigen team en stelt vast wat u meer of minder kunt doen om in een Groeicultuur te komen.

U krijgt inzicht in de factoren die een rol spelen bij het bereiken van sociaal emotionele veiligheid in een team. Een belangrijke  randvoorwaarde om in een Grow Mindset te komen.

U oefent actief met de vaardigheden van waarderen, verbeterfeedback en aanspreken op houding en gedrag, zodanig dat het gesprek gericht is op het bereiken van groei bij de medewerker.

U oefent actief met de GROW-methodiek om met medewerkers gesprekken te voeren op een coachende manier in het kader van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Aanpak en werkwijze

In een kleine groep van ca. 6 leidinggevenden gaan we actief aan de slag met uw eigen dagelijkse praktijk. De trainer en professioneel training acteur wisselen theorie af met interactieve oefeningen waarin uw praktijk centraal staat. Ter voorbereiding heeft u een aantal praktijkcases uitgewerkt, met leervragen erbij. U krijgt gedurende de dag diverse concrete handvatten, die u meteen kunt toepassen op de werkvloer.

Deze training wordt ook in company gegeven! Informeer naar de mogelijkheden.

Gegevens

Datum:
30 oktober
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€495
Training Category:

Locatie

Mies en Partners
Baronielaan 86
Breda, 4818RC
Telefoon:
06-51483266

Aanmelden

Groeicultuur495,00CRKBO gecertificeerd, 0% BTW.