NIEUW: Begeleide Intervisie voor Bewindvoerders met PE Punten


Al jaren bereikt ons vanuit het werkveld de vraag om begeleide intervisie te organiseren: nu is het ook geaccrediteerd met PE Punten!

Je hebt samen met collega’s bewindvoerders dit jaar 4 intervisie bijeenkomsten (in 2022 online). Deze intervisiebijeenkomsten die 3 uur duren, worden begeleid door een ervaren experttrainer van Mies & Partners, Gorry Cleven. Zij heeft een speciale online omgeving ter beschikking waarop je inlogt en ook diverse achtergrondinformatie kunt vinden over intervisie en het nut ervan. De groepsgrootte van de intervisiegroep is 4-6 personen.

Gorry begeleidt al jarenlang intervisiegroepen in diverse sectoren. De winst van intervisie is leren van elkaar. Het is zo waardevol om niet steeds het wiel zelf uit te hoeven vinden. Je kunt zoveel uitwisselen, leren en aanscherpen bij elkaar.

Deze intervisie kan gaan over zowel inhoudelijke onderwerpen die te maken hebben met bewindvoering, als ook over communicatie en samenwerkingsdilemma’s met cliënten, hun begeleiders, rechtbank, etc.

Tijdens de eerste bijeenkomst is er uiteraard ruimte om kennis te maken en wordt de werkwijze toegelicht. Je hoeft jezelf niet bezig te houden met het leiden van de bijeenkomst en de planning, je kunt jezelf richten op jouw inbreng en de inbreng van collega’s!

Schrijf je nu in en bij een groepje van 4-6 deelnemers plannen we de 4 bijeenkomsten van dit jaar in overleg in! Je kunt uiteraard ook zelf een groepje formeren en je dan aanmelden.

Je ontvangt voorafgaand aan de eerste bijeenkomst een inlogcode voor het online platform. Je kunt hierop interessante achtergrondinformatie en filmpjes bekijken over intervisie.

Je ontvangt voor deze reeks van intervisiebijeenkomsten 12 PE punten.

De kosten voor deze 4 intervisie bijeenkomsten bedragen in totaal per persoon €750,- tegen 0% BTW in verband met de CRKBO registratie van Mies & Partners. Indien het je lukt om zelf een groepje van 5 of 6 deelnemers aan te leveren krijgt iedere deelnemer een korting van 10%.