Advocatuur


Beste advocaat,

Van harte welkom bij Mies & Partners!

Voor het bereiken van een optimaal effect in uw werk, is focus op de (juridische) inhoud alleen niet voldoende. Die inhoud moet door u ook effectief over het voetlicht gebracht worden. Pas dan kan er ook opvolging aan die inhoud gegeven worden.

Professionele en persoonlijke vaardigheden spelen hierbij een belangrijke rol. Zeker als u niet alleen op een zolderkamer aan het schrijven bent, maar in contact staat met cliënten, rechtbank, collegae, etc.

U wilt stevig in uw schoenen staan, de ander meekrijgen in uw voorstel, positief beïnvloeden, een advies aan laten nemen, zelfverzekerd kunnen optreden, etc.

Het is onze expertise en passie om deze belangrijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Wat levert u dat op?

Zelfvertrouwen, rust, zicht op diverse mogelijkheden om lastige situaties en of lastige gesprekken om te buigen, minder stress en onzekerheid, meer tijd, meer ruimte om te focussen op inhoud omdat er minder ruis is in het contact met de ander.

Ontwikkelen van deze vaardigheden staat niet op zichzelf, dan zou u er ook een boek over kunnen lezen. Dat helpt vaak ook al, maar onze interventies gaan verder en zijn persoonlijker. Vaardigheden komen alleen uit de verf als ze gedragen worden door uw persoonlijke overtuigingen. Anders past u het niet toe in uw praktijk, of voelt het als een trucje. Samen met de trainer/ coach werkt u daarom ook aan het opruimen van belemmerende overtuigingen.

Waarom wij zo graag en succesvol samenwerken met advocaten? Omdat onze trainers/ coaches zelf uit deze branche afkomstig zijn, of veel ervaring en affiniteit hebben met de branche. Dat zorgt voor een goede aansluiting. Daarnaast werken we alleen met ‘experts’, no nonsense mensen die goed weten waar ze het over hebben. Dat zorgt voor resultaat. Mies & Partners is door NOvA geaccrediteerd als opleider.

U vindt op deze website het aanbod dat voor advocaten ontwikkeld is. Handig om te weten:

Nagenoeg alle onderwerpen kunt u ook in 1 op 1 sessies volgen! U krijgt dan exclusieve aandacht van de trainer en er is maximale ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling.

En natuurlijk komen we ook graag bij uw kantoor in company. Bijkomend voordeel is, dat iedereen op kantoor dezelfde uitgangspunten meekrijgt en deelneemt in het proces. Goed voor de samenwerking, teamspirit en uitstraling naar uw klanten!

Kijkt u voor onderwerpen naast de actuele trainingen ook verder onder ‘Expertise’. Voor ieder onderwerp dat raakvlak heeft met de uitoefening van uw beroep, kunnen wij een programma op maat maken.

Speciaal voor advocaten

Bekijk hier het actuele aanbod aan geaccrediteerde trainingen.

Staat er een onderwerp niet bij, heeft u een goede suggestie of wens? Wij maken graag een aanbod op maat voor u!

Voor een suggestie betreffende een nieuw onderwerp, dat vervolgens wordt opgenomen in ons aanbod, ontvangt u een gratis deelname als waardering cadeau!