OBIN Bewindvoerders beoordelen Opleidingsdag met een 9!


Mede dankzij de prettige samenwerking tijdens de voorbereidingen met Linda en Marianne, coördinatoren van OBIN, is de opleidingsdag die in het teken stond van (Proces)Communicatie een succes geworden. We merkten dat de 30 bewindvoerders en curatoren van dit kantoor erg bereid zijn om te leren en zichzelf en de organisatie verder te ontwikkelen. Lees hier wat ze ons als terugkoppeling schreven:

“Mies & Partners heeft met veel enthousiasme en zorgvuldigheid een maatwerktraining verzorgd voor onze bewindvoerders. Om echt maatwerk te leveren die aansluit bij de behoefte van onze bewindvoerders heeft Mies & Partners het programma meerdere keren met ons doorgesproken en aangepast. De samenwerking verliep prettig, effectief en naar volle tevredenheid.

Het resultaat was een leerzame en laagdrempelige training met een combinatie van theorie en praktijk. De nadruk lag daarbij vooral op ‘veel doen’. Onze bewindvoerders zijn zeer enthousiast over de interactieve training. Zo sloot de theorie goed aan bij de leervragen uit de dagelijkse praktijk.

De trainers van Mies & Partners zorgden voor een open sfeer waarin iedereen zonder aarzeling durfde te oefenen met gesimuleerde praktijksituaties. Ook zorgde het enthousiasme van de trainers ervoor dat het energieniveau tot het einde van de dag hoog bleef. Volgens onze bewindvoerders was de training niet alleen bijzonder leerzaam maar heeft het ook bijgedragen aan een positieve en open sfeer.

Onze bewindvoerders hebben de training maar liefst gewaardeerd met het cijfer 9! Wij bevelen Mies & Partners van harte aan.”

Linda & Marianne, Obin BV