Training


Onze trainingen zijn altijd interactief en praktijkgericht! Veel doen, niet alleen praten. Door de effecten van de vaardigheden/ gedrag/ houding tijdens de training te ervaren, krijg je zin en vertrouwen om het meteen in de dagelijkse praktijk toe te passen. De trainers besteden veel aandacht aan een prettige sfeer, zodat de dag niet alleen leerzaam is, maar ook ontspannen is en inspiratie geeft.

Mies & Partners vindt een training geen doel op zich: op basis van uw leervraag/ wens of probleem kijken we samen met u naar de meest effectieve interventie. Dat kan ook individuele coaching zijn, een training on the job, een interactieve businessgame, sparren met een trainingsacteur, een businesscoaching, een Masterclass, management developmenttraject, een eenmalig adviesgesprek, etc.

En we waken er samen met u voor dat een opleiding geen ‘pleister’ plakken wordt: een leuke en zinvolle dag en morgen weer vergeten…. Dat doen we door bij incompany trajecten de verantwoordelijken in de lijn/ HR erbij te betrekken en indien van toepassing een rol te geven. Zo wordt er opvolging gegeven in de dagelijkse praktijk en zijn de resultaten zichtbaar op korte en lange termijn.

Onze expertise

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en persoonlijke vaardigheden van professionals.

Zin gekregen in een boost voor uzelf, uw team, uw bedrijf? Hieronder geven we een impressie van onderwerpen die we met veel plezier en succes hebben ontwikkeld voor onze klanten.

Staat er een onderwerp niet bij, en wel geïnteresseerd in onze aanpak? Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. En doen we het niet zelf, dan verwijzen we van harte door naar mensen in ons netwerk.

Leg uw vraag voor: