Loading Trainingen

« Alle trainingen

  • This training has passed.

Professioneel communiceren met medewerkers – Leidinggevenden binnen de advocatuur

1 april : 09:00 - 17:00

| €650

Inhoud

Leiding geven staat bol van communicatie….. Uw boodschap duidelijk over het voetlicht brengen en zorgen dat er opvolging aan gegeven wordt, is er een voorbeeld van. Maar ook: waardering uitspreken aan medewerkers, zodanig dat gedrag geborgd wordt; het aanspreken van medewerkers op gedrag en houding; het motiveren van medewerkers; duidelijk afspraken maken, die opgevolgd worden; omgaan met weerstand, feedback geven en ontvangen.

Het is prettig als u zich bewust bent van uw kracht in communicatie en weet welke valkuilen u heeft als u onder druk staat. Communiceren is niet iets dat je eenmalig leert en vervolgens niet meer ontwikkelt. Ontdek in deze training weer nieuwe inzichten en concrete handvatten om meer regie te krijgen, uw invloed te vergroten, de band met medewerkers te versterken, meer draagvlak te krijgen, lastige gesprekken om te buigen, etc.

 

Aanpak en werkwijze

Op een interactieve en luchtige manier worden de basisprincipes en valkuilen van effectief communiceren als kader voor de training in beeld gebracht. Vervolgens gaat u samen met de experttrainer en de professioneel training acteur praktijkgericht aan de slag met de hierboven genoemde onderwerpen. Belangrijk uitgangspunt is een communicatie waarbij er echt contact en aansluiting is met de medewerker en waarbij u als leidinggevende invloed heeft. Aan de hand van eigen praktijksituaties krijgt u een persoonlijke Masterclass.

U ontvangt relevant materiaal tijdens de training.

U kunt deze training ook afnemen in de speciale module van 3 trainingen met betrekking tot professioneel communiceren met medewerkers. De twee andere modules zijn: verzuimgesprekken voeren en situationeel leidinggeven. U ontvangt dan een korting van 10% over het totaalbedrag.

 

Opleidingspunten

U ontvangt 7 punten PO, niet juridisch.

Geaccrediteerd door NOvA

 

Interesse in deze training? U kunt zich direct aanmelden via de button onderaan de pagina. Betaling volgt later per factuur.

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€650
Training Categories:
,
Training Tags:
, , ,

Locatie

Mies en Partners
Baronielaan 86
Breda, 4818RC
Telefoon:
06-51483266