Loading Trainingen

« Alle trainingen

  • This training has passed.

Masterclass Effectief Communiceren – Advocatuur

25 februari 2022 : 13:00 - 17:00

| €325

Inhoud

Op een effectieve manier gesprekken voeren met cliënten is soms best een klus. Was iedere cliënt maar in staat om kort en bondig zijn verhaal te doen, snel van begrip en gericht op een goed inhoudelijk resultaat…… De regie om het beste uit een gesprek te halen ligt in uw handen.

Hoe stuurt u het gesprek, neemt u de regie, schakelt u over op een ander kanaal, wanneer het gesprek niet loopt? Hoe gaat u om met een emotionele cliënt? Hoe kunt u een veeleisende cliënt tot orde roepen? Hoe doorbreekt u een gesprek dat zichzelf steeds herhaalt?

En wellicht staat er het voorbeeld, waar u in de praktijk mee worstelt nog niet eens bij…? Breng het in tijdens deze Masterclass en ontdek met de trainer en de training acteur welke tools u op het gebied van vaardigheden, houding en gedrag kunt toevoegen aan uw communicatie skills. Ook het zien en meedenken over casus van uw collega’s levert vaak nieuwe inzichten en ervaringen op.

 

Aanpak en werkwijze

De Masterclass is interactief en praktijkgericht. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, omdat er getraind wordt in een kleine groep. De trainer coacht zowel op vaardigheden als ook op een diepere laag daaronder: uw (belemmerende) overtuigingen en drijfveren, waarom u bepaalde dingen doet/ niet doet. De training acteur is laagdrempelig en goed ingevoerd in de branche.

U krijgt een helder zicht op uw kracht en valkuilen. Samen wordt er gekeken naar een effectieve aanpak en u ontvangt daarbij concrete en praktische tips die meteen uitvoerbaar zijn. Dit is een heel persoonlijke training!

U ontvangt relevant materiaal in beknopte vorm tijdens de training.

 

Opleidingspunten

Voor deze Masterclass ontvangt u 4 punten PO, niet juridisch.

Geaccrediteerd door NOvA.

 

Interesse in deze training? U kunt zich direct aanmelden via de button onderaan deze pagina. Betaling volgt later per factuur.

Gegevens

Datum:
25 februari 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€325
Training Category:
Training Tags:
, , ,

Locatie

Mies en Partners
Baronielaan 86
Breda, 4818RC
Telefoon:
06-51483266