Geslaagde trainingen bij Autoriteit Persoonsgegevens


Alle juridisch medewerkers van afdeling Informatie- en Meldpunt Privacy binnen Autoriteit Persoonsgegevens hebben onlangs de trainingen van Mies & Partners gevolgd. Centraal stonden de thema’s: hanteren van een gesprekstructuur, innemen van de vraag, omgaan met emoties, boosheid en agressie. Enkele reacties van deelnemers: ‘heel praktijkgericht en erg prettig dat we in kleine groepjes konden oefenen met onze eigen casuïstiek, de oefeningen waren echt op onze praktijk gebaseerd, knap! Ik vond het fijn dat er niet gezegd werd dat iets perse op 1 manier moest, we konden per persoon kijken wat er het beste werkte. Het spel van de acteurs was zodanig echt, dat ik meteen in de oefening getrokken werd. De structuur van het gesprek geeft mij veel houvast, ik merk dat ik hier veel winst mee kan boeken! Ik ga duidelijker mijn grenzen aan geven, ik wil bellers graag helpen en bewaak nu beter de manier waarop ik zelf behandeld wordt. ‘