Leidinggeven voor Districtleiders Würth Nederland


Sinds 2018 verzorgen wij Leiderschapstrainingen bij Würth Nederland. Een bedrijf met internationale allure, dat hard aan de weg timmert om hun leidinggevenden te ondersteunen om zich te professionaliseren. Inmiddels hebben wij de tweede module voor ca. 25 Districtleiders afgerond met als onderwerp: het voeren van planningsgesprekken. Deelnemers zijn erg enthousiast over de concrete handvatten voor hun dagelijkse praktijk: ‘Fijn dat we gebruik kunnen maken van een externe deskundige. Het oefenen met de professioneel trainingsacteur is echt een meerwaarde. Deze trainingen helpen ons echt heel erg om naar ons zelf te kijken en meer invloed te pakken op onze rol.’ Thema’s als Verantwoordelijkheid nemen en geven, Eigenaarschap en Voorbeeldgedrag zijn in de modules verweven.

Ook voor de leidinggevenden binnen Logistiek organiseerden we dit voorjaar 3 trainingsdagen met als focus om medewerkers te motiveren en goed voorbereid de maandgesprekken over flexibele beloning in te gaan.

De hands on mentaliteit en oog voor kwaliteit zijn belangrijke waarden die in deze samenwerking wederzijds worden gewaardeerd!