Congres Echtscheiding het Juridisch Loket succesvol!


Eind 2016 organiseerde het Juridisch Loket voor alle juridisch medewerkers een congres over Echtscheiding. Met interessante workshops en een interview door BNR Nieuwsradio presentator Ronald Olsthoorn met familierechter Annelies Sutorius-van Hees.

Mies & Partners verzorgde de opening met een illustratiescene waarin een echtpaar in een viertal fragmenten het verloop van hun relatie schetste. Dit echtpaar en hun verhaal stond gedurende de dag centraal in diverse workshops, over o.a. ouderschapsplan, kinderalimentatie, vreemdelingerecht en echtscheiding, etc.

Ook verzorgde Claudia Mies in samenwerking met mediator Maud Berg van BINC Mediators een workshop over mediation. Maud voerde hierin een ‘live’ mediation gesprek met het echtpaar. Deelnemers konden in het gesprek inbreken en vragen stellen.

Het was een zeer geslaagde dag en uitstekend georganiseerd!