Samenwerking met Pieternel Dijkstra


We zitten als professionals soms zo vast in het idee dat we van alles moeten, dat we bijna vergeten dat we zelf kunnen kiezen wat we met ons leven en werk willen doen. Snel opeenvolgende veranderingen in je werk, werkdruk, werken met cliënten met negatieve emoties, steeds weer het visitekaartje moeten zijn: allemaal zaken die bij je werk horen en die een wissel kunnen trekken op je motivatie en bevlogenheid.

Tegelijkertijd is dit de realiteit en horen deze dingen bij je werk. Hoe ga je hiermee om, zodat je gemotiveerd en bevlogen blijft, je langer productief kunt doorwerken en je minder last hebt van stress?

Pieternel Dijkstra, sociaal psycholoog en bekend van haar boeken en bijdrages aan tijdschriften, zoals Psychologie Magazine, schreef hier een boek over: Mindfulness op het werk. Een praktisch boek vol tips en inzichten hoe je op een slimme manier met gedachten, emoties en stress kunt omgaan. De ruimte die dan ontstaat, zorgt ervoor dat je (weer) contact kunt maken met je waarden binnen je werk. Het werk wordt weer van jou, in plaats van dat je wordt opgeslokt door de hectiek van alledag!

Pieternel verzorgt voor Mies & Partners trainingen, workshops en lezingen over dit onderwerp. Op 4 oktober (advocatuur) en op 14 november (bewindvoerders) a.s. geeft zij 1-daagse trainingen open inschrijving. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Geïnteresseerd in dit onderwerp en benieuwd naar de mogelijkheden (met PO/PE punten) voor jezelf/ het kantoor? We horen je graag!

Advocaten en Bewindvoerders kunnen zich door middel van onderstaande button alvast aanmelden voor een voor-inschrijving. Binnenkort wordt de aanmelding opengesteld en met een voor-inschrijving heb je voorrang!

Neem contact op >