Loading Trainingen

« Alle trainingen

  • This training has passed.

Masterclass Stemkracht – Advocatuur

10 mei : 14:00 - 17:00

| €325

Inhoud

Uw stem is een krachtig communicatiemiddel. Het kleurt de inhoud van uw boodschap en zorgt er in hoge mate voor of anderen open staan voor die boodschap en er opvolging aan geven (of niet….). U kunt met uw stem empathie uitstralen, de ander op zijn gemak stellen, contact leggen. U kunt nadruk leggen op een belangrijk punt, de regie nemen, aandacht trekken en vasthouden. U kunt ook afstand nemen, de drempel voor contact verhogen, etc.

In uw werk als advocaat komt u diverse situaties tegen, waarbij effectief stemgebruik van belang is. Denk aan 1 op 1 gesprekken, pleiten, vergaderingen, presentaties.

Bent u nieuwsgierig of u uw stem optimaal benut? Ontdek de mogelijkheden van uw stem!

Aanpak en werkwijze

In deze interactieve Masterclass krijgt u een stemanalyse van een professioneel stemtrainer. De aspecten die hierbij aan bod komen zijn o.a.: de draagkracht van uw stem, volume, melodie, articulatie, intonatie. U krijgt te horen wat effectief gaat en waar u winst kunt boeken. Vervolgens gaan we daarmee met praktische oefeningen aan de slag. Aan deze oefeningen kunt u ook thuis een vervolg geven. Indien gewenst, kunt u de hulp van de stemtrainer ook nog inschakelen in 1 op 1 vervolgsessies.

 

Opleidingspunten

U ontvangt voor deze Masterclass 3 punten PO, niet juridisch.

Geaccrediteerd door NOvA

 

Interesse in deze training? U kunt zich direct aanmelden via de button onderaan de pagina. Betaling volgt later per factuur.

Gegevens

Datum:
10 mei
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€325
Training Category:
Training Tags:
, , ,

Locatie

Mies en Partners
Baronielaan 86
Breda, 4818RC
Telefoon:
06-51483266